Bestellen

Ontdek de box die bij jou past.

Dankzij onze op maat gemaakte tool kom je te weten welke box voldoet aan jouw individuele behoeftes.
Burn – Balance – Build: 3 effectieve B’s, 3 doelstellingen en 3 verschillende resultaten.
Doe de test en ontdek wat je lichaam echt nodig heeft.
Ontdek jouw box

Elke maaltijdbox bestaat uit een evenwichtige en gezonde variatie van een energy shake of yoghurt, middag- en avondmaaltijd, fruit en tussendoortjes.

Jouw maaltijdbox wordt samengesteld op basis van maximaal 100g koolhydraten per dag.

Vitality Box (G)

23
/ dag
Vitaliteit in een box? Ja dat kan! Als vrouw of man heb je vaak een druk leven waardoor je minder gevarieerd eet, niet altijd even gezond, met weinig sport en een slecht slaapritme. Verhoog je productiviteit, wordt uitgerust wakker en krijg meer energie
900 - 1000 kcal/dag, 200g vlees, vleesvervanger of vis/dag

Vitality Box+ (G)

24
/ dag
Meer vitaliteit in een box? Ja dat kan! Als vrouw of man heb je vaak een druk leven waardoor je minder gevarieerd eet, niet altijd even gezond, met weinig sport en een slecht slaapritme. Verhoog je productiviteit, word uitgerust wakker en krijg meer energie!
1100 - 1200 kcal/dag, 200g vlees, vleesvervanger of vis/dag

Activity Box (G)

25
/ dag
Herken je dit: moe, futloos met een energiepeil dat zakt tot aan het vriespunt? Ben je je bewust van je energievreters en energiegevers? Aan energie alvast geen gebrek met onze ‘Activity box’!  Wij weten waar je doorgaat en geloof ons: we got you!
1300 - 1400 kcal/dag, 300g vlees, vleesvervanger of vis/dag

Activity Box+ (G)

26
/ dag
Herken je dit: moe, futloos met een energiepeil dat zakt tot aan het vriespunt? Ben je je bewust van je energievreters en energiegevers? Aan energie alvast geen gebrek met onze ‘Activity box+’! Bij het openen alleen al spat de extra energie ervan af.
1500 - 1600 kcal/dag, 300g vlees, vleesvervanger of vis/dag

Energy Box (G)

27
/ dag
Blijven functioneren in een maatschappij waar je dagelijks met prestatiedruk te kampen krijgt? Waar een druk leven als ‘normaal’ wordt beschouwd en het energiepeil hierdoor de nodige klappen krijgt. Mannen, maar ook vrouwen deel voortaan zelf de spreekwoordelijke ‘klappen uit’ door een ‘Energy Box’ in huis te halen!
1800 - 1900 kcal/dag, 360g vlees, vleesvervanger of vis/dag

Energy Box+ (G)

28
/ dag
Wij helpen jou bij het realiseren van je persoonlijke doelstellingen. Waar een druk leven als ‘normaal’ wordt beschouwd en het energiepeil hierdoor de nodige klappen krijgt sta wij voor je klaar. Mannen, maar ook vrouwen, deel voortaan zelf de spreekwoordelijke ‘extra klappen uit’ door een ‘Energy Box+’ in huis te halen! Let's Box this!
2000 - 2100 kcal /dag, 360g vlees, vleesvervanger of vis/dag

Boost Box (G)

29
/ dag
Als we het hebben over een ‘Boost box’ staat iedereen ongetwijfeld in de rij om hun persoonlijke boost in ontvangst te mogen nemen.  Krik jouw energie op naar een hoger level, geniet van een gezonder voedingspatroon en geef jezelf de nodige motivatie om productiever en sportiever jouw dag in te delen. Waar wacht je nog op?
2300 - 2400 kcal /dag, 400g vlees, vleesvervanger of vis/dag

Boost Box+ (G)

30
/ dag
Als we het hebben over een ‘Boost box+’ staat iedereen ongetwijfeld in de rij om hun persoonlijke boost in ontvangst te mogen nemen. Want geef toe: wie kan er nu geen extra boost gebruiken in een drukke prestatiemaatschappij? De kort en krachtige ‘Boost Box+’ geeft je de juiste resultaten waar je naar op zoek bent.  Waar wacht je nog op?
2500 - 2600 kcal/dag, 400g vlees, vleesvervanger of vis/dag
Jouw maaltijdbox wordt samengesteld op basis van maximaal 50g koolhydraten per dag.

Vitality Box (A)

23
Vitaliteit in een box? Ja dat kan! Als vrouw of man heb je vaak een druk leven waardoor je minder gevarieerd eet, niet altijd even gezond, met weinig sport en een slecht slaapritme. Verhoog je productiviteit, wordt uitgerust wakker en krijg meer energie! Wij helpen jouw doelstelling te realiseren met beperkte koolhydraten, voldoende gezonde vetten en eiwitten.
900 - 1000 kcal/dag

Vitality Box+ (A)

24
Meer vitaliteit in een box? Ja dat kan! Als vrouw of man heb je vaak een druk leven waardoor je minder gevarieerd eet, niet altijd even gezond, met weinig sport en een slecht slaapritme. Verhoog je productiviteit, word uitgerust wakker en krijg meer energie! Wij helpen jouw doelstelling te realiseren met beperkte koolhydraten, voldoende gezonde vetten en eiwitten.
1100 - 1200 kcal/dag

Activity Box (A)

25
Herken je dit: moe, futloos met een energiepeil dat zakt tot aan het vriespunt? Ben je je bewust van je energievreters en energiegevers? Aan energie alvast geen gebrek met onze ‘Keto Activity box’! Bij het openen alleen al spat de energie ervan af. Wil je jouw persoonlijke doelstellingen realiseren met voldoende gezonde vetten en eiwitten? Ja dat kan!
1300 - 1400 kcal/dag

Activity Box+(A)

26
Een druk leven, weinig tijd voor een bewust voedingspatroon en om de nodige gezondheidsdoelen te realiseren? Wij weten waar je doorgaat en geloof ons: we got you! Wil je jouw persoonlijke doelstellingen realiseren met voldoende gezonde vetten en eiwitten? Ja dat kan! Aan energie alvast geen gebrek met onze ‘Keto Activity box+’!
1500 - 1600 kcal/dag

Energy Box (A)

27
Blijven functioneren in een maatschappij waar je dagelijks met prestatiedruk te kampen krijgt? Waar een druk leven als ‘normaal’ wordt beschouwd en het energiepeil hierdoor de nodige klappen krijgt. Mannen, maar ook vrouwen, deel voortaan zelf de spreekwoordelijke ‘klappen uit’ door een ‘Keto Energy Box’ in huis te halen! Dit allemaal met beperkte koolhydraten, voldoende gezonde vetten en eiwitten.
1800 - 1900 kcal/dag

Energy Box+ (A)

28
Wij helpen jou bij het realiseren van je persoonlijke doelstellingen. Waar een druk leven als ‘normaal’ wordt beschouwd en het energiepeil hierdoor de nodige klappen krijgt sta wij voor je klaar. Mannen, maar ook vrouwen, deel voortaan zelf de spreekwoordelijke ‘extra klappen uit’ door een ‘Keto Energy Box+’ in huis te halen! Dit allemaal met beperkte koolhydraten, gezonde vetten en voldoende eiwitten. Let's Box this!
2000 - 2100 kcal /dag

Boost Box (A)

29
Als we het hebben over een ‘Keto Boost box’ staat iedereen ongetwijfeld in de rij om hun persoonlijke boost in ontvangst te mogen nemen.  Krik jouw energie op naar een hoger level, geniet van een gezonder voedingspatroon en geef jezelf de nodige motivatie om productiever en sportiever jouw dag in te delen. Dit allemaal op basis van beperkte koolhydraten, voldoende gezonde vetten en eiwitten. Waar wacht je nog op?
2300 - 2400 kcal /dag

Boost Box+ (A)

30
Als we het hebben over een ‘Keto Boost box+’ staat iedereen ongetwijfeld in de rij om hun persoonlijke boost in ontvangst te mogen nemen. Want geef toe: wie kan er nu geen extra boost gebruiken in een drukke prestatiemaatschappij? De kort en krachtige ‘Boost Box+’ geeft je de juiste resultaten waar je naar op zoek bent.  Dit allemaal op basis van beperkte koolhydraten, voldoende gezonde vetten en eiwitten. Waar wacht je nog op?
2500 - 2600 kcal/dag
Jouw maaltijdbox wordt samengesteld op basis van maximaal 100g koolhydraten per dag.

Vitality Box (V)

23
Wil je jouw persoonlijke doelstellingen realiseren met vooral plantaardige alternatieven? Toch is het soms best een uitdaging om aan je eiwitten te komen. De eiwitten komen niet zomaar aanwaaien, dus je zult er bewust bij stil moeten staan om aan de juiste hoeveelheden te komen. Wij helpen je een handje.
900 - 1000 kcal/dag

Vitality Box+ (V)

24
Meer vitaliteit in een box? Ja dat kan! Als vrouw of man heb je vaak een druk leven waardoor je minder gevarieerd eet, niet altijd even gezond, met weinig sport en een slecht slaapritme. Verhoog je productiviteit, word uitgerust wakker en krijg meer energie! Wij helpen jou je persoonlijke doel te realiseren.
1100 - 1200 kcal/dag

Activity Box (V)

25
Herken je dit: moe, futloos met een energiepeil dat zakt tot aan het vriespunt? Wil je jouw persoonlijke doelstellingen realiseren met vooral plantaardige alternatieven? Aan energie alvast geen gebrek met onze ‘Veggie Activity box’!  Wij weten waar je doorgaat en geloof ons: we got you!
1300 - 1400 kcal/dag

Activity Box+ (V)

26
Een druk leven, weinig tijd voor een bewust voedingspatroon en om de nodige gezondheidsdoelen te realiseren? Wil je jouw persoonlijke doelstellingen realiseren met plantaardige alternatieven? Ja dat kan! Aan energie alvast geen gebrek met onze ‘Veggie Activity box+’!
1500 - 1600 kcal/dag

Energy Box (V)

27
Blijven functioneren in een maatschappij waar je dagelijks met prestatiedruk te kampen krijgt? Waar een druk leven als ‘normaal’ wordt beschouwd en het energiepeil hierdoor de nodige klappen krijgt. Mannen, maar ook vrouwen, deel voortaan zelf de spreekwoordelijke ‘klappen uit’ door een ‘Veggie Energy Box’ in huis te halen! Dit allemaal met plantaardige alternatieven.
1800 - 1900 kcal/dag

Energy Box+ (V)

28
Wij helpen jou bij het realiseren van je persoonlijke doelstellingen. Waar een druk leven als ‘normaal’ wordt beschouwd en het energiepeil hierdoor de nodige klappen krijgt sta wij voor je klaar. Mannen, maar ook vrouwen, deel voortaan zelf de spreekwoordelijke ‘extra klappen uit’ door een ‘Veggie Energy Box+’ in huis te halen! Let's Box this!
2000 - 2100 kcal /dag

Boost Box (V)

29
Als we het hebben over een ‘Veggie Boost box’ staat iedereen ongetwijfeld in de rij om hun persoonlijke boost in ontvangst te mogen nemen.  Krik jouw energie op naar een hoger level, geniet van een gezonder voedingspatroon en geef jezelf de nodige motivatie om productiever en sportiever jouw dag in te delen. Waar wacht je nog op?
2300 - 2400 kcal /dag

Boost Box+ (V)

30
Als we het hebben over een ‘Veggie Boost box+’ staat iedereen ongetwijfeld in de rij om hun persoonlijke boost in ontvangst te mogen nemen. Want geef toe: wie kan er nu geen extra boost gebruiken in een drukke prestatiemaatschappij? De kort en krachtige ‘Veggie Boost Box+’ geeft je de juiste resultaten waar je naar op zoek bent.  Waar wacht je nog op?
2500 - 2600 kcal/dag

Extra producten

Energy Shake Keto

39,50 (900g)
Deze eiwitondersteunende shake is vooral ontwikkeld om onnodige koolhydraten te vermijden. Met 20 g proteïnen per portie en andere specifieke ingrediënten voor de ondersteuning van vetverbranding, is deze formulatie een sterke ondersteuning bij een keto-dieet.

Dit product is niet geschikt voor veganisten omdat de wei afkomstig is van biologisch gekweekte koeien uit Oostenrijk.

Energy Shake Sport

39,50 (900g)
Deze prestatieverhogende bio whey protein bestaat uit 80% whey eiwitconcentraat kent een veelheid aan essentiële bouwstoffen om sportprestaties en vetverbranding te stimuleren. Deze formulatie zorgt voor het behoud en de opbouw van nieuwe spieren en mobiliteit te behouden bij het ouder worden of voor iedereen die zijn/haar eiwit inname wil verhogen.
Het is ook een zeer rijke bron van aminozuren.

Okinawa Shikuwasa

39,50 (100g)
Shikuwasa, kwaasaa?
Als je kiest voor extra energie, kies je voor een bijzonder ingrediënt uit Japan. Voeg Shikuwasa poeder dagelijkse toe aan je favoriete shake.  

Citroenzuur staat bekend voor een geweldig effect op het lichaam: het herstelt van vermoeidheid en geeft energie.

Meer info klik hier
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.